Productieproces

Zo produceren wij

1. Ontvangst verse producten

2. Kwaliteitscontrole

3. Verwerking

4. Afvullen / opgieten

5. Pasteuriseren

6. Verpakken, etiketteren en opslag

STAP VOOR STAP VERWERKING

De verse groentes komen rechtstreeks vanaf het land naar ons bedrijf in Bergen op Zoom. Afhankelijk van het product worden ze gewassen, gesneden, geschild, gekookt en door onze medewerkers gecontroleerd op kwaliteit.

Na verwerking worden de groenten afgevuld in potten van kunststof, glas of blik. Sommige producten worden hiervoor nog onderling gemengd. Vervolgens worden de groenten en natuurazijn samengevoegd. Bij elke groente wordt een uniek smaak aroma toegevoegd, zodat ieder product zijn eigen specifieke smaak krijgt. Dit proces noemen we opgieten.

De groente wordt in korte tijd gepasteuriseerd. Op deze manier zijn onze producten lang houdbaar (wel 3 jaar!), maar blijven alle vitamines en smaken behouden. De potten worden voorzien van een lotnummer, THT stempel, etiket en zorgvuldig opgeslagen in ons magazijn. Dit alles zowel voor onze eigen producten als voor de private label producten.

KWALITEIT STAAT VOOROP

Wij werken uitsluitend met verse producten. Door onze jarenlange ervaring en vakbekwame medewerkers zijn wij in staat om onze processen optimaal te beheersen. In alles wat wij doen staat de kwaliteit van ons eindproduct centraal. We moeten hierbij constant schakelen tussen de vraag van onze klanten en de seizoensgebonden producten die wel of niet geoogst kunnen worden.

Neem voor meer informatie contact op met ons sales-team.