Over ons

Trots op onze jarenlange ervaring

In 1932 legde Gijs van der Kroon de basis voor een familietraditie. In een kleine fabriek in Amsterdam-Zuid begon hij met het conserveren, verwerken en inleggen van groenten. Inmiddels is Kroon Food uitgegroeid tot dé specialist in het verwerken van verse groenten tot tafelzuren met elk een unieke, zoetzure smaak.

Al vier generaties lang maakt de familie Van der Kroon hoogwaardige kwaliteitsproducten. In ons familiebedrijf zijn de lijntjes kort en is de band hecht. Kwaliteit staat voorop, dat proef je!

Gemak

Onze producten zijn bedoeld voor koks die net even wat anders willen, maar wel kiezen voor gemak. Je ziet dit terug in ons uitgebreide aanbod. Met echte natuurazijn als basis voor elk product, passen onze tafelzuren in elk gerecht. Amsterdamse uitjes, zure bommen, Indonesische atjar, augurkjes, zoetzure salades of piccalilly, het zijn allemaal trends en innovatieve producten die Kroon Food door de jaren heen op de markt heeft gebracht.

PROFESSIONELE WERELDWIJDE PARTNER

Onze producten zijn in heel West-Europa en ver daarbuiten in de schappen te vinden. Wij zijn daarmee een professionele speler in de conservenindustrie. Door onze flexibiliteit en producten van hoge kwaliteit kan je bij ons voor elke vraag terecht. Je bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor de productie van private label producten met een eigen unieke verpakkingen. Kroon Food denkt met je mee!

Speciale producten

INNOVATIEVE PRODUCTEN

Onze R&D-afdeling ontwikkelt producten die opvallen door hun smaak en uiterlijk. Neem bijvoorbeeld onze Dutch Tapas / Hollandse Tapas die bestaat uit vijf smaken, waaronder pikante augurkjes, cassis uitjes en zoetzure Amsterdamse uitjes. Deze ‘Kroon Jewels’ zijn verpakt in een handzame kunststof pot. Dit nieuwe product is speciaal ontwikkeld en ideaal voor pakket verzendingen, thuisbezorgingen, maaltijdboxen en kerstpakketten. Licht in gewicht en geen kans op glasscherven! Heerlijk voor bij de borrel, tapas of als voorgerechtje bij een Hollands hoofdgerecht! In 2012 ging dit product door naar de finale van de Smaak van Nederland.

 

Innovatieve producten met een heerlijke smaak! Kies voor Kroon Food.

Innovatief

VEILIGE FOODSERVICE VERPAKKINGEN

Een innovatie welke wij al vele jaren met succes toepassen is het gebruik van kunststof verpakkingen voor de Foodservice. Deze hebben alleen maar voordelen zoals een besparing van 30% op gewicht, makkelijk hanteerbaar, hersluitbaar, lange THT en geen kans op scherven. Kwaliteit en veiligheid voor de gebruiker staat voorop!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor private label? Neem contact met ons op.