Van der Kroon Food Products B.V.

Maak kennis met ons team

Wij kunnen onze service alleen leveren met de inzet van onze medewerkers. Of het nu een medewerker op de productie, verkoop, administratie of directie is. Iedereen is een onmisbare schakel in onze organisatie. Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden of samen met jou tot een succesvol product te komen.

Sparren met onze collega’s? Neem contact op.


Het sales team van Van der Kroon Food Products B.V.
Stuur een e-mail Bel ons

"PUT YOUR BRAND IN OUR HAND"

Kroon Food levert customized producten voor retail en foodservice. In samenwerking met onze klanten ontwikkelen en verwerken wij een breed scala aan exclusieve groenten en salades. Deze gezonde producten verpakken we binnen de regelgeving en mogelijkheden op de manier zoals jij dat wilt. Je kunt kiezen voor kunststof, glas of blik. Uiteraard wordt deze verpakking voorzien van een customized etiket.

Innovatieve oplossingen

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

Augurken, bieten, wortelen, komkommers, paprika’s, zilveruitjes en andere landverse groenten worden door Kroon Food verwerkt tot frisse tafelzuren. En dat al generaties lang. Wij verpakken onze producten in diverse soorten formaten kunststof, glas en blik. Met onze mix van prikkelende smaken, de beste kwaliteit in verse groenten en jarenlange ervaring creëren wij een feestje op je bord. Onze medewerkers op de sales afdeling denken graag met je mee!