Specialist in private label

Put your brand in our hands

Je vindt onze private label producten terug in retailshops en foodservice (groothandels). Wij maken veel producten op bestelling. Groenten en salades verwerken wij (vanaf bepaalde aantallen) op de manier zoals jij dat wil. Ons aanbod bestaat dan ook uit zeer diverse producten. Afhankelijk van de wensen van de klant verpakken wij onze verse producten in diverse formaten kunststof, glas of blik. Aan jou de keus!

Creëren wat er nooit eerder was

JOUW IDEE, ONZE OPLOSSING

Door middel van ons private label programma voorzien wij onze producten van jouw merknaam. Deze producten worden geheel volgens jouw wensen geproduceerd, uiteraard passend binnen de mogelijkheden. Wij zetten een idee dus om in een verkoopbaar en smakelijk product.

Met een product dat is voorzien van je eigen merknaam onderscheidt je jezelf van de concurrent en krijgt je organisatie een eigen gezicht.

samen met jouw idee levert onze expertise prachtige producten op!

De keuze is aan jou

VERPAKKING, ETIKET EN SMAAK

Door jouw idee met onze ervaring samen te laten smelten ontstaan smaakvolle producten. Samen bepalen wij welke smaak wij het product meegeven.

Je product wordt volgens jouw wensen verpakt. Hierbij kan je kiezen uit kunststof, glas of blik. Uiteraard wordt deze voorzien van een volledig gepersonaliseerd etiket.

Verpakkingen

KUNSTSTOF, GLAS OF BLIK

Door het schroefdeksel zijn kunststof verpakkingen eenvoudig te hersluiten. Hierdoor is een PP-verpakking erg praktisch in gebruik. Een kunststof pot heeft als voordeel dat deze weinig weegt, flexibel is en tegen een stootje kan. Een kunststof verpakking wordt vanwege de veiligheid (geen kans op scherven!) steeds vaker toegepast in de professionele keuken.

Glazen potten zijn evenals kunststof verpakkingen eenvoudig hersluitbaar. Vaak worden glazen potten toegepast voor retail-verkoop. Heb je bepaalde wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

Op verzoek verpakken wij onze producten in 5 of 10 liter blikken.