GESCHIEDENIS

 Familietraditie vanaf begin vorige eeuw

Het begint allemaal in 1932 waar Gijs van der Kroon een familie traditie start in een kleine fabriek in Amsterdam-Zuid. Het conserveren, verwerken en inleggen van augurken, komkommers, zure haring, rolmops en leverworst. De specialiteit groeit verder in het verwerken van een breed aanbod van diverse verse groenten tot tafelzuren met een unieke zoetzure smaak. Een puur en smaakvolle specialiteit waar Van der Kroon Food Products vandaag nog om wordt gewaardeerd.

  

Sterke familieband door kwaliteitsproducten
Al meerdere generaties maakt de familie van der Kroon hoogwaardige kwaliteitsproducten. Samen werken wij aan verse en pure tafelzuren. Door de sterke familieband zijn we een hecht team. Dit proeft u in onze verse en pure kwaliteitsproducten die met zorg zijn samengesteld. De kwaliteit en professionaliteit van ons bedrijf is erkend. Vandaag de dag vindt u onze producten bij vele food groothandel professionals.

 

                                                                                                                                

 

GEZONDE SPECIALITEITEN VAN KROON®, VERS & PUUR IN TAFELZUREN